MINUMAN BERTENAGA UNTUK IBU MENGANDUNG

dengan nama Allah…

mungkin agak lewat untuk saya kongsikan rahsia ini.
tapi, better late than never, betui tak? 😉

saya kini mengandung 7 bulan lebih.
tapi masih mampu berpuasa tanpa rasa lapar dan dahaga!
serius tau..beza sangat rasanya bila tak berpuasa..
asyik lapar je..pastu, macam2 la tekak ni nak makan,kan…
alasannya, ibu mengandung kan…hihi..

apa yang saya minum ketika sahur yang buat saya TAK RASA LAPAR & BERTENAGA?

INI DIA..MIGHTHY 3 GEMS NAMA NYA.

energizing soy protien + meal shake + performance drink.

MINUMAN BERTENAGA

ini yang saya minum setiap kali sahur.
cara pengambilannya, boleh minum sebelum makan nasi atau selepas makan nasi.
kalau anda nak minum selepas makan nasi, make sure jarakkan sikit waktu nya..

kevin zahri pun ada bagi tips bersahur.
MINUMAN BERTENAGA2

saya suka tips2 yang di beri.

protien yang bersih~ada dalam ESP dan MEAL SHAKE.
carbo yang kompleks dan pilih makanan yang ada potassium~ ada dalam PERFORMANCE DRINK.

MACAM MANA PULAK MINUMAN BERTENAGA UNTUK BERBUKA?
SUPAYA KITA KEKAL CERGAS UNTUK BERTERAWIH PULAK?

bagi saya, segelas PERFORMANCE DRINK sudah cukup.
di bancuh sejuk2, pastinya menyegarkan tekak anda.
atau boleh mix dalam jus oren atau sunquick.

MINUMAN BERTENAGA3


APA YANG SPECIAL SANGAT DENGAN PERFORMANCE DRINK NI?
minuman elektrolit yang dapat:

♡ mengekalkan hidrasi tubuh.
♡ mengurangkan kehilangkan air dalam badan.
♡ mengekalkan kandungan gula dalam darah untuk sustain tenaga.
♡ meningkatkan stamina.

atau, nak lebih bertenaga,
boleh mix PERFORMANCE DRINK + CINCH TEA.

MINUMAN BERTENAGA5


APA YANG SPECIAL SANGAT DENGAN CINCH TEA NI?

Adunan Proprietari Teh Putih, Merah dan Hijau Matcha yang ada umph!

Teh eksotik putih, merah dan hijau matcha dipetik dan diadun dengan berhati-hati untuk mewujudkan minuman luar biasa hebat.
Ia dapat meningkatkan tenaga secara semulajadi dan rasa nyaman.

♡ Selamat, peningkatan tenaga semulajadi. Diminum secara panas atau sejuk.
♡ Merupakan alternatif minuman bergula dan kopi terbaik.
♡ Peningkatan tenaga segera.
♡ Bungkusan mudah bagi setiap satu hidangan

Haa..tu dia!! baca pun rasa bertenaga je…

atau, ada lagi 1 resepi..
khas untuk penggemar teh tarik.
nama nya, TEH SHAKE SHAKLEE.

MINUMAN BERTENAGA4

Haaa..ni memang favorite saya sebab saya suka teh bersusu.
CINCH TEA mix dengan MEAL SHAKE memang marvelous!
rasa manis2 manja je…enak berkrim selepas di shake2.
lazat!!!

—-
Untuk pembelian terus menggunakan kredit atau debit kad, anda boleh klik link2 di bawah.

♡ MIGHTHY 3 GEMS – http://bit.ly/MIGHTY3GEMS

♡ PERFORMANCE DRINK + CINCH TEA – http://bit.ly/CINCHTEAandPERFORMANCEDRINK

♡ TEH SHAKE SHAKLEE – http://bit.ly/TEHshakeSHAKLEE

untuk pertanyaan,
https://www.facebook.com/messages/myvitallyvitamin
whatsapp 016.595.2771 @baizura bahar


LIKE IT? SHARE IT….

SELAMAT BERPUASA DAN KEKAL BERTENAGA DENGAN SHAKLEE SEPANJANG RAMADHAN!

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *