Rahsia Puan Yana Kekal Bertenaga Sepanjang Hari dan Tidak Letih.

Sebagai seorang wanita terutama ibu-ibu yang bekerjaya, selalu saja rasa cepat letih. Nak layan anak-anak dan suami pun dah letih dan selalu je tidur awal.

Kadang-kadang, rasa bersalah pada diri sendiri sebab tak dapat nak spend time dengan anak-anak dan suami. Siang dah keluar bekerja, balik rumah kene siap-siapkan dinner , lepas tu kemas-kemas dapur, lepas tu terus dah letih dan fikir nak tidur saja. Saya percaya, setiap hari pun kita berharap dapat kekalkan tenaga kita, tapi akhirnya kita tewas juga.

Kalau masuk tidur pukul 10 tu pun dah rasa lewat sangat dah tu. Berapa minit sangat lah dapat spend time dengan anak-anak dan suami. Esoknya, kena jalani rutin yang sama. Pergi kerja – balik dah letih – prepare dinner – kemas dapur – siap-siap anak untuk tidur. Haihh.. letih. Kita betul-betul perlukan tenaga tambahan setiap hari!.

Tapi, kalau kita dapat extend masa lebih untuk spend dengan anak-anak setiap hari, tanpa tunggu hari minggu, kenapa tidak, kan? Bila kita dapat tenaga tambahan setiap hari, mesti kita boleh spend lebih masa dengan suami dan anak-anak sebelum kita tidur, kan?

So here perkongsian dari puan Yana yang kekal bertenaga, tak rasa letih walaupun tak cukup tidur.

Tak rasa letih walaupun tak cukup tidur.

Seronoknya Puan Yana. Bila badan tak letih dan bertenaga, emosi kita juga akan lebih stabil dan mood pun lebih happy. Kalau tak percaya, jom cuba Vivix! 🙂

Vivix Shaklee: Apa itu Vivix dan Manfaatnya

Vivix : 4 Ramuan Utama dan Khasiatnya.

Bagaimana Vivix Bantu Kita Kurus

Bagaimana Vivix Bantu Masalah Sembelit dan Buasir.

Petua Awet Muda

Harga Vivix: Alah membeli menang memakai


COD/Pickup : Chemor, Klebang, Meru, Tasek, Ipoh.

Delivery seluruh Malaysia

Peluang pendapatan dan kerjaya dengan sertai keluarga Shaklee kami.

Untuk order dan pertanyaan, klik gambar di bawah ini untuk terus menghubungi kami melalui whatsapp. InsyaAllah, fast respond dari kami. (^_^).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons