minuman bertenaga

Jalani Gaya Hidup Sihat dengan Ber ZUMBA.

Jalani Gaya Hidup Sihat dengan Ber ZUMBA.

salam..n hi! hari ni saya super excited nak cerita tentang zumba. senaman ni memang dah lama giler dah saya dengar. selalu kawan2 share, tak amik port pun. sebab belum terbukak hati (mungkin). atau mungkin tak berapa kisah sangat tentang bentuk tubuh (selepas beranak pinak). tapi sejak akhir2 ni, hati saya...

pengedar shaklee chemor COD shaklee chemor performance drink shaklee

Minuman Bertenaga Untuk Ibu Hamil

dengan nama Allah… mungkin agak lewat untuk saya kongsikan rahsia ini. tapi, better late than never, betui tak? 😉 saya kini mengandung 7 bulan lebih. tapi masih mampu berpuasa tanpa rasa lapar dan dahaga! serius tau..beza sangat rasanya bila tak berpuasa.. asyik lapar je..pastu, macam2 la tekak ni nak makan,kan…...

Show Buttons
Hide Buttons