perut buncit

Turun Berat Badan Sebanyak 30kg dalam Tempoh 4 Bulan

Turun Berat Badan Sebanyak 30kg dalam Tempoh 4 Bulan

salam n hi!! hari ni 1 feb. saya baru selesai closing sales shaklee untuk january. alhamdulillah, ada peningkatan dalam legasi shaklee saya dan semakin ramai ‘anak2’ bisnes saya yang layak terima bonus shaklee untuk bulan january ni. syukur sangat2..serius saya happy sangat bila mereka semua dapat merasa bonus shaklee. seperti...

Jalani Gaya Hidup Sihat dengan Ber ZUMBA.

Jalani Gaya Hidup Sihat dengan Ber ZUMBA.

salam..n hi! hari ni saya super excited nak cerita tentang zumba. senaman ni memang dah lama giler dah saya dengar. selalu kawan2 share, tak amik port pun. sebab belum terbukak hati (mungkin). atau mungkin tak berapa kisah sangat tentang bentuk tubuh (selepas beranak pinak). tapi sejak akhir2 ni, hati saya...

Risiko Perut Buncit.

Risiko Perut Buncit.

EUWW !!! geli betul tengok gambar ni..tahu tak ape ni? ISI PERUT KITA! dari luar, nampak elok je sebab terlindung dengan kulit. tapi, cuba tengok apa yang ada dalam PERUT BUNCIT? tu dia, lemak2 kuning macam lemak ayam tu. kalau saya,memang geli tengok lemak2 ayam tu. mesti nak buang. ni...

Show Buttons
Hide Buttons