tips cegah kanser

15 kelebihan vitamin E yang anda tidak ketahui.

15 kelebihan vitamin E yang anda tidak ketahui.

Assalamualaikum n hi !!! Pagi2 ni rasa fresh sangat.. almaklumlah..Dah lama sangat bercuti sempena NC yang lalu..Kerja sendiri,kan..cuti pun sendiri2 je bila nak cuti.. 🙂 Tapi saya bukan boleh nak cuti lama2 ni..sehari tak dapat share pasal shaklee, rasa tak lengkap hidup.. rasa bersalah tak sebarkan kebaikan2 vitamin shaklee yang...

10 tips cegah kanser.

10 tips cegah kanser.

1. elakkan penggunaan gula secara berlebihan kerana gula adalah “makanan kanser” 2. kurangkan makanan berasid seperti daging merah, minuman berkafien, makanan laut dan jeruk kerana sel kanser aktif dalam persekitaran berasid. 3. kekalkan berat badan yang ideal kerana lemak yang berlebihan akan menghasilkan estrogen yang menggalakkan pertumbuhan sel kanser. 4....

Show Buttons
Hide Buttons