KEAHLIAN

Bekerja sendiri, dari rumah atau dimana-mana saja serta mempunyai masa kerja yang ditentukan oleh sendiri menjadi impian kebanyakkan rakyat Malaysia ! 

Anda juga berpeluang untuk memiliki Legasi Perniagaan anda sendiri dengan Shaklee.

Daftar hari ini untuk miliki kelebihan-kelebihan sebagai Pengedar Sah Shaklee

dan Jom memulakan kerjaya anda sebagai usahawan Shaklee !


Kelebihan-kelebihan menjadi Pengedar Shaklee yang Sah.
  • Diskaun Harga Produk Sehingga 25%: Sebagai pengedar shaklee, anda layak untuk nikmati harga ahli.
  • Sokongan Padu dari Syarikat: Shaklee Malaysia menyediakan pelbagai kelas percuma serta kursus berbayar berkaitan produk dan ilmu keusahawanan sepanjang tahun. Selain itu, pelbagai acara-acara hebat juga akan diadakan antaranya Business Leader National Conference, National Convention, Motivation Rally dan Master Coordinator Celebration.
  • Produk Berkualiti: Produk Shaklee sudah lebih 60 tahun berada dipasaran dunia. Disamping produk-produk yang mesra alam, Shaklee juga mementingkan pemeliharaan alam semulajadi. Setiap produk menjalani ujian keatas manusia untuk menguji keberkesanannya serta mempunyai barisan saintis yang tersendiri.
  • Mudah di Jual: Produk Shaklee merupakan salah satu produk yang sudah mendapat tempat di hati rakyat Malaysia dan produk Shaklee sentiasa ada permintaan.
  • Pembelian berulang: Pengguna Shaklee menggunakan produk setiap hari. Apabila mereka kehabisan stok, pasti mereka akan dapatkannya lagi serta mencuba produk-produk yang lain pula.
  • Tiada Minimum Pembelian: Tiada minimum pembelian setiap bulan. Tetapi, sekiranya pembelian anda melebihi 150uv dalam bulan tersebut, anda layak menerima Bonus Tunai dari Shaklee.
  • Sistem ‘Dropship’: Shaklee memudahkan para pengedarnya dengan menyediakan laman web untuk anda membeli terus dari Shaklee serta proses penghantaran juga diuruskan oleh Shaklee. Pelanggan anda akan terima tempahan terus dari Shaklee.
  • Tak Perlu Simpan Stok untuk Memulakan Perniagaan: Modal untuk memulakan perniagaan Shaklee hanya dengan menjadi ahli Shaklee sahaja iaitu RM35 dan anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda!
  • Percuma Pembaharuan Keahlian: Apabila anda membeli apa-apa produk pada hari lahir anda, keahlian anda secara ‘automatic’ akan diperbaharui.
  • Peluang Membina Kerjaya Dari Rumah: Shaklee menawarkan peluang perniagaan yang anda boleh lakukan dimana-mana sahaja pada bila-bila masa yang anda suka. Anda tidak perlukan premis perniagaan atau pekerja. Cukup jika anda mempunyai telefon pintar serta talian internet untuk memulakan kerjaya anda sebagai usahawan Shaklee.

Lagi peluang yang Shaklee tawarkan ada di sini >> PELUANG <<


Bagaimana mahu sertai kami?

ada 2 cara untuk menjadi ahli shaklee.
1. Daftar ahli, RM35 sahaja. Anda akan dapat e-starter kit sebagai panduan berkaitan produk, syarikat dan bagaimana untuk memulakan perniagaan Shaklee. Ianya boleh dimuat turun untuk simpanan anda.

atau

2. Pembelian produk shaklee bernilai 100uv, anda layak dapat KEAHLIAN PERCUMA, e-starter kit, dan pembelian barang terus dengan harga ahli ID anda (potongan harga 25%)

>> untuk pilihan no 1, anda boleh terus isi borang keahlian di bawah ini.
>> untuk pilihan no 2, anda perlu whatsapp kami (0165952771) untuk kami bantu anda pilih produk2 bernilai 100uv.

3. Daftar sendiri dan buat pembelian produk anda disini untuk terus menikmati harga ahli!

KLIK SINI : JOIN NOW!


Borang Ahli Baru

Show Buttons
Hide Buttons