Kelebihan Jadi Member Shaklee: Apa Insentif Shaklee Yang Ahli Akan Dapat.

Insentif Shaklee menawarkan keunikan insentif wang tunai, insentif lawatan dan insentif anugerah kepimpinan yang mengiktiraf perkembangan jualan setiap ahli menjadi ahli perniagaan shaklee dan membantu pemilik perniagaan ini membina organisasi yang kukuh serta menjana keuntungan lumayan.

Shaklee menawarkan kaedah yang berkesan dalam mempertingkatkan kewangan dan memenuhi gaya hidup anda.


Insentif Wang Tunai

MULAKAN PERNIAGAAN SENDIRI. MULA MENJANA PENDAPATAN HARI INI

Pekerjaan yang bergaji tetap sering menjadi impian ramai orang, tetapi perniagaan Shaklee adalah perniagaan anda sendiri, tanpa had pendapatan. Apa yang anda usahakan itulah hasil yang anda perolehi. Dan hasil inilah yang dinamakan sebagai insentif Wang Tunai.

Insentif Wang Tunai Shaklee menawarkan 5 Tahap Bonus berbentuk wang tunai setiap bulan.

APABILA ANDA MEMBELI MELEBIHI 150 UV, ANDA
MENDAPAT SEMULA 5% DALAM BENTUK BONUS.

Semakin tinggi jumlah UV kumpulan anda, semakin tinggi juga peratus bonus yang anda bakal dapat. Bermaksud, semakin besar insentif wang tunai anda!

Sebagai seorang Pengedar baharu, anda boleh terus mula peroleh pendapatan, dengan bonus bermula daripada RM35 sehingga melebihi RM1,000 dalam sebulan. Apabila anda membina jaringan pelanggan yang kukuh dan setia serta menambah bilangan ahli ke dalam kumpulan anda, pendapatan anda juga akan meningkat. Dan bonus tunai anda akan semakin meningkat dan meningkat jika anda berjaya ‘melahirkan’ lebih ramai lagi Pemimpin Perniagaan di dalam kumpulan anda.

Ketahui lebih dan Anda boleh bermula dengan mendaftar sebagai ahli di sini >> JOIN US NOW!


Insentif Lawatan / Percutian bertaraf 5 Bintang Secara Percuma

Setiap tahun, Shaklee manganjurkan bukan satu tetapi DUA Lawatan Insentif kepada Pemimpin Perniagaan yang ‘perform’ – Antarabangsa dan Serantau untuk memberikan inspirasi dan motivasi kepada para Pemimpin Perniagaan untuk mencapai sesuatu yang melebihi jangkauan keperluan Asas Pelan Pampasan Shaklee.

Shaklee telah membawa lebih daripada 4500 Pengedar Bebas Shaklee (SID) ke 18 negara seluruh dunia, merasai keunikan budaya, meneroka bandar purba, merasai makanan lazat serta mencipta memori yang tidak dapat dilupakan untuk dikongsikan dengan orang di sekeliling mereka.

Pada tahun 2023, Shaklee bakal membawa para pemimpin perniagaan yang layak untuk ke Lawatan Antarabangsa Los Angeles, USA dan Lawatan Serantau Seoul, Korea.

Terma & syarat

  • Peserta Lawatan Insentif mesti layak berdasarkan Mata Ganjaran Konferens dan Pangkat Efektif Minimum.
  • Peserta mesti Efektif Minima pada pangkat COORDINATOR untuk dijemput menyertai Lawatan Insentif Shaklee.
  • Pangkat COORDINATOR boleh dicapai di mana-mana bulan sepanjang Tahun Fiskal. Apabila anda Efektif pada pangkat Coordinator, anda perlu terus kekal Efektif minima pada Pangkat Coordinator sepanjang tahun.
  • Lawatan Insentif Shaklee adalah eksklusif untuk Para Pemimpin Perniagaan yang telah memenuhi keperluan mata ganjaran konferens serta mempunyai rekod yang baik dengan syarikat seperti yang telah diterangkan dalam P&R Shaklee.

Insentif Anugerah Kepimpinan

Insentif Anugerah Kepimpinan adalah bertujuan untuk mengiktiraf Pemimpin Perniagaan yang telah menunjukkan contoh kepimpinan teladan dalam membina perniagaan Shaklee dan mengembangkan perniagaan mereka secara konsisten. Ia juga disebut ‘Anugerah Star Achiever’.

Untuk cycle 2023/2024 ini, anugerah Star Achiever yang Shaklee tawarkan adalah seperti berikut:

  1. Anugerah Star Achiever bukan merupakan sebahagian daripada Asas Pelan Pampasan Shaklee dan tertakluk kepada perubahan, semakan atau pindaan yang dianggap sesuai oleh Syarikat.
  2. Kelayakan dan pengiktirafan Anugerah Star Achiever tertakluk kepada semakan semula dalam memenuhi standard kepimpinan serta mempunyai Rekod Yang Baik bersama Shaklee berpandukan kepada P&R Shaklee dan tidak hanya berdasarkan kepada keperluan teknikal semata-mata.

KELAYAKAN: Jadilah Pemimpin Perniagaan yang Efektif (Efektif pada pangkat Supervisor dan Ke Atas) dari April 2023 hingga Mac 2024 dan memenuhi kriteria dan keperluan bagi setiap Anugerah dan Program.

Baca Juga:

Apa Itu Insentif Shaklee Malaysia?

Mencari Bisnes Online Terbaik Di Malaysia 2023.
9 Sebab Kenapa Komuniti Bisnes Shaklee Sangat Best

Duit Raya Awal Dari Shaklee


Potongan harga sehingga 25% serta peluang pendapatan setiap bulan dan kerjaya dengan sertai keluarga Shaklee kami. KLIK SINI : JOIN NOW!

COD/Pickup : Chemor, Klebang, Meru, Tasek, Ipoh.

Delivery seluruh Malaysia

Untuk order dan pertanyaan, klik gambar di bawah ini untuk terus menghubungi kami melalui whatsapp. InsyaAllah, fast respond dari kami. (^_^).

You may also like...

1 Response

  1. April 26, 2023

    […] mesti nak tahu apa kelebihan setiap bisnes tawarkan betul tak? Kita mesti nak tahu benefit atau INSENTIF SHAKLEE yang kita dapat kalau join bisnes Shaklee? Kelebihan dan peluang bisnes dalam Shaklee ada 3 point […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons