Minuman Bertenaga Untuk Ibu Hamil

dengan nama Allah…

mungkin agak lewat untuk saya kongsikan rahsia ini.
tapi, better late than never, betui tak? 😉

saya kini mengandung 7 bulan lebih.
tapi masih mampu berpuasa tanpa rasa lapar dan dahaga!
serius tau..beza sangat rasanya bila tak berpuasa..
asyik lapar je..pastu, macam2 la tekak ni nak makan,kan…
alasannya, ibu mengandung kan…hihi..

apa yang saya minum ketika sahur yang buat saya TAK RASA LAPAR & BERTENAGA?

INI DIA..MIGHTHY 3 GEMS NAMA NYA.

energizing soy protien + meal shake + performance drink.

Pengedar Shaklee Chemor COD Shaklee Chemor

ini yang saya minum setiap kali sahur.
cara pengambilannya, boleh minum sebelum makan nasi atau selepas makan nasi.
kalau anda nak minum selepas makan nasi, make sure jarakkan sikit waktu nya..

protien yang bersih~ada dalam ESP dan MEAL SHAKE.
carbo yang kompleks dan pilih makanan yang ada potassium~ ada dalam PERFORMANCE DRINK.


MACAM MANA PULAK MINUMAN BERTENAGA UNTUK BERBUKA?
SUPAYA KITA KEKAL CERGAS UNTUK BERTERAWIH PULAK?

bagi saya, segelas PERFORMANCE DRINK sudah cukup.
di bancuh sejuk2, pastinya menyegarkan tekak anda.
atau boleh mix dalam jus oren atau sunquick.

pengedar shaklee chemor COD shaklee chemor performance drink shaklee

Resepi Performance Drink Shaklee


4 Manfaat Utama Performance Drink:

♡ mengekalkan hidrasi tubuh.
♡ mengurangkan kehilangkan air dalam badan.
♡ mengekalkan kandungan gula dalam darah untuk sustain tenaga.
♡ meningkatkan stamina.

atau, nak lebih bertenaga,
boleh mix PERFORMANCE DRINK + CINCH TEA.

pengedar shaklee chemor COD Shaklee Chemor


APA YANG SPECIAL SANGAT DENGAN CINCH TEA NI?

Adunan Proprietari Teh Putih, Merah dan Hijau Matcha yang ada umph!

Teh eksotik putih, merah dan hijau matcha dipetik dan diadun dengan berhati-hati untuk mewujudkan minuman luar biasa hebat.
Ia dapat meningkatkan tenaga secara semulajadi dan rasa nyaman.

♡ Selamat, peningkatan tenaga semulajadi. Diminum secara panas atau sejuk.
♡ Merupakan alternatif minuman bergula dan kopi terbaik.
♡ Peningkatan tenaga segera.
♡ Bungkusan mudah bagi setiap satu hidangan

Haa..tu dia!! baca pun rasa bertenaga je…

atau, ada lagi 1 resepi..
khas untuk penggemar teh tarik.
nama nya, TEH SHAKE SHAKLEE.

Haaa..ni memang favorite saya sebab saya suka teh bersusu.
CINCH TEA mix dengan MEAL SHAKE memang marvelous!
rasa manis2 manja je…enak berkrim selepas di shake2.
lazat!!!


COD/Pickup : Chemor, Klebang, Meru, Tasek, Ipoh.

Delivery seluruh Malaysia

Peluang pendapatan dan kerjaya dengan sertai keluarga Shaklee kami.

Untuk order dan pertanyaan, klik gambar di bawah ini untuk terus menghubungi kami melalui whatsapp. InsyaAllah, fast respond dari kami. (^_^).

You may also like...

1 Response

  1. October 11, 2020

    […] minuman bertenaga untuk ibu hamil […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *