Promosi Hari Merdeka 2017.

PROMOSI OGOS 2017: OMEGA GUARD.

BELI 5 BOTOL DAPAT EVOUCHER RM60. (tertakluk kepada terma syarat)

PROMOSI SAH SEHINGGA 31 OGOS 2017.

HARGA OMEGA GUARD SHAKLEE

OMEGA GUARD : Minyak Ikan Berpekatan Tinggi
OmegaGuard membekalkan spektrum lengkap tujuh jenis asid lemak perlu Omega-3 tulen, yang biasanya ditemui secara semula jadi dalam ikan kecil di habitat lautan dalaman air sejuk. Setiap hidangan mengandungi kepekatan 999mg Omega-3 (546mg EPA yang bermanfaat untuk kesihatan anda dan 360mg DHA yang penting untuk perkembangan dan fungsi normal tubuh).
OMEGA GUARD: Penyulingan Molekul Berganda
Untuk memastikan ketulenan dan kepekatan, minyak ikan di dalam OmegaGuard, ia menjalani proses moden Penyulingan Molekul Tiga Peringkat yang memekatkan asid lemak Omega-3 dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti raksa, plumbum, kadmium, arsenik dioksin, PBC dan lain-lain bahan cemar. Mengurangkan bau dan rasa kesan hanyir.
OMEGA GUARD: Sahabat Laut
Diiktiraf oleh Friend of the Sea® untuk membantu memastikan bekalan berterusan minyak ikan berkualiti tinggi yang stabil untuk produk Shaklee tanpa menjejaskan alam sekitar.

OMEGA GUARD: Sesuai untuk kanak2, remaja, dewasa. Sesuai untuk ibu hamil, ibu menyusu, high kolestrol, anak alergi/eczema, rendah imuniti, masalah kulit. Kanak-kanak perlu rujuk doktor sebelum pengambilan.


🚘COD/Pickup : Chemor, Klebang, Meru, Tasek, Ipoh.
🚚Delivery seluruh Malaysia
💰Peluang dropship juga dibuka
.
📞Sebarang pertanyaan dan order: www.wasap.my/60165952771

..

LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!

click like and share, VITALLY VITAMIN

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons