cinch tea

Testimoni Set Puasa Shaklee Untuk Ibu Hamil

Performance Drink membantu ibu hamil bertenaga ketika puasa. Biasanya petang dah lembik lutut, tapi sekarang masih larat naik turun tangga office. Berjaya puasa ketika sedang 3rd trimester kehamilan. Ibu hamil ini bertenaga sepanjang hari dengan set puasa shaklee walaupun bekerja di luar jaga bazaar. cadangan vitamin shaklee untuk berpuasa cara...

Promosi April 2020: Promosi Vivix Kini Kembali.

Assalamualaikum n hi! Excited kami nak share tentang promosi bulan ni. Ada 3 promosi istimewa untuk anda nikmati! Exclusive untuk anda. 😊 Promosi 1: Puasa Lebih Bertenaga Dengan Vivix! Beli 1 botol Vivix. (harga asal rm450) Harga promosi rm380 sahaja. (jimat rm70) Percuma yuran keahlian. Beli 2 botol Vivix. (harga asal rm900) Harga promosi rm722...

Makan Malam Untuk Kuruskan Badan.

10 Panduan makan malam untuk kuruskan badan. Utamakan makanan seimbang – ikut piramid makanan. Kurangkan makanan bergoreng, berlemak dan berminyak kerana boleh menyukarkan proses penghadaman. Jumlah kalori yang diperlukan ketika makan malam adalah 400 hingga 500 kalori sahaja. Oleh itu, pilihlah makanan yang menyediakan jumlah kalori seperti yang diperlukan. Lebihkan...

Cara Pengambilan Vitamin Shaklee ketika Puasa

Cara Pengambilan Vitamin Shaklee ketika Puasa

hari ini 1 ramadhan. semua umat islam yang tiada keuzuran, wajib berpuasa. wajib maksudnya mesti! ramai customer saya tanya, macam mana cara pengambilan vitamin shaklee di bulan puasa ni. sebab, mostly makan banyak vitamin,kan… bukan 1 jenis vitamin je… so, dalam entry ni saya terangkan bagaimana cara saya makan vitamin2...

Show Buttons
Hide Buttons