energizing soy protien

Testimoni Vivix Untuk Awet Muda.

Testimoni Vivix Untuk Awet Muda.

Vivix memang terkenal dengan sifat anti penuaan nya. Bagaimana ianya berlaku? Vivix mengandungi 4 ramuan botani yang istimewa, yang setiap satunya bersifat anti penuaan. Apabila digabungkan ke empat-empat ramuan ini, menambahkan lagi keberkesanan Vivix untuk meremajakan sel2 manusia. Vivix tidak meremajakan sel anda. Yang sebenarnya, Vivix memperbaiki sel2 tubuh hingga...

pengedar shaklee chemor

7 Sebab Kenapa Otot Kejang

Apa itu Kejang? Kejang adalah situasi apabila otot kita ‘mengetat’ dengan tiba-tiba. Ia boleh berlaku dimana2 saja bahagian tubuh tak kira masa. Kadang2, kita sedang enak tidur pun boleh berlaku kekejangan. Ia memang menyakitkan! Ada beberapa sebab ia boleh terjadi. Tapi, ia juga boleh di elakkan. 7 Kemungkinan Boleh Berlaku...

Cara Pengambilan Vitamin Shaklee ketika Puasa

Cara Pengambilan Vitamin Shaklee ketika Puasa

hari ini 1 ramadhan. semua umat islam yang tiada keuzuran, wajib berpuasa. wajib maksudnya mesti! ramai customer saya tanya, macam mana cara pengambilan vitamin shaklee di bulan puasa ni. sebab, mostly makan banyak vitamin,kan… bukan 1 jenis vitamin je… so, dalam entry ni saya terangkan bagaimana cara saya makan vitamin2...

JADUAL MAKAN UNTUK PENGAMAL DIET.

JADUAL MAKAN UNTUK PENGAMAL DIET.

Survey menunjukkan, mereka yang amalkan diet untuk kurus adalah bergantung kepada MASA BILA MEREKA MAKAN, bukannya berapa banyak mereka makan. Di sini saya nak share JADUAL MAKAN UNTUK PENGAMAL DIET. Masa terbaik untuk anda BREAKFAST adalah 7.11am. Masa terbaik untuk anda LUNCHadalah 12.38pm. Masa terbaik untuk anda DINNER adalah 6.14pm....

Show Buttons
Hide Buttons