enfuselle

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI KULIT LEBIH CANTIK

#SHAKLEE EFFECTS : TRANSFORMASI KULIT LEBIH CANTIK

CREDIT TO MELISSA RAFFUR. Hi. Saya tak pernah ada flawless skin (even now my skin tak flawless pun), start ada jerawat masa sekolah menengah sampai lah university, jerawat bebas bermaharajalela (tapi Mr. Sunshine tetap sayang kan ekekeke). Pernah guna benzoyl peroxide gel, adapalene gel and topical antibiotics. Masa baru start...

Masker Collagen Shaklee.

Masker Collagen Shaklee.

Cara sediakan Masker Collagen Shaklee: mudah aje.. -Tabur sesudu kecil COLLAGEN POWDER SHAKLEE dalam bekas yang cantik. -Titiskan TONER ENFUSELLE SHAKLEE sedikit demi sedikit. -Gaul rata seperti dalam gambar. Dan..Sedia untuk di apply pada muka! Mudah sahaja. Dan..impaknya memang GEMPAK! Kulit LEBIH TEGANG DAN LICIN. Liang PORI MENGECIL. Jerawat MENGECUT....

Keistimewaan Enfuselle® Skin Care

Keistimewaan Enfuselle® Skin Care

♥Be ahead on your time. Look 10 years behind it.♥   teruja sangat nak cerita pasal Enfuselle Skin Care dari shaklee ni sebab baru seminggu saya guna, dah terasa keberkesanannya.. kulit saya memang tak selicin kulit baby..ada kesan parut jerawat, liang roma besar2 dan blackhead timbul2..semua ni menyebabkan saya suka...

Show Buttons
Hide Buttons