vitalea

Pengedar Shaklee Chemor Baizura Bahar COD Shaklee Chemor

Testimoni Set Hamil Shaklee

Bacaan HB ‘cantik’, kulit makin cerah, tiada lagi kejang otot dan mudah buang air besar. Luka cepat sembuh, susu badan banyak dan badan rasa cergas dengan Set Hamil Shaklee Badan bertenaga dan tiada lagi cramp kaki waktu malam selepas consume Set Hamil Shaklee Berat naik terkawal ketika hamil dengan Set...

Promosi April 2020: Promosi Vivix Kini Kembali.

Assalamualaikum n hi! Excited kami nak share tentang promosi bulan ni. Ada 3 promosi istimewa untuk anda nikmati! Exclusive untuk anda. 😊 Promosi 1: Puasa Lebih Bertenaga Dengan Vivix! Beli 1 botol Vivix. (harga asal rm450) Harga promosi rm380 sahaja. (jimat rm70) Percuma yuran keahlian. Beli 2 botol Vivix. (harga asal rm900) Harga promosi rm722...

Cara Pengambilan Vitamin Shaklee ketika Puasa

Cara Pengambilan Vitamin Shaklee ketika Puasa

hari ini 1 ramadhan. semua umat islam yang tiada keuzuran, wajib berpuasa. wajib maksudnya mesti! ramai customer saya tanya, macam mana cara pengambilan vitamin shaklee di bulan puasa ni. sebab, mostly makan banyak vitamin,kan… bukan 1 jenis vitamin je… so, dalam entry ni saya terangkan bagaimana cara saya makan vitamin2...

#shakleeeffects: Bagaimana Shaklee Merubah Hidup Saya?

#shakleeeffects: Bagaimana Shaklee Merubah Hidup Saya?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua warga SGL Wani mula consume Shaklee pada penghujung Jun 2012. Dah lama ‘usha’ pasal supplemen ni untuk tingkatkan produktiviti susu badan. Bila susu betul betul drop, baru la kelam kabut di buatnya. Masa Zafran 1 tahun 1 bulan susu badan memang drop. Sebelum ni Zafran...

Show Buttons
Hide Buttons