vitamin E

Produk untuk Kulit Kusam Selepas Bersalin.

Produk untuk Kulit Kusam Selepas Bersalin.

Perhatian buat Ibu-ibu yang ada Masalah Kulit Kusam Selepas Bersalin! atau, tidak sempat nak make up bila suami ajak keluar pergi kenduri atau jalan-jalan bersama family? atau suami tegur muka nampak kusam sangat, eye beg sebakul, muka tak bertenaga. atau paling sedih dan pedih sekali, suami kata nak cari pengganti!....

Testimoni Vivix Untuk Awet Muda.

Testimoni Vivix Untuk Awet Muda.

Vivix memang terkenal dengan sifat anti penuaan nya. Bagaimana ianya berlaku? Vivix mengandungi 4 ramuan botani yang istimewa, yang setiap satunya bersifat anti penuaan. Apabila digabungkan ke empat-empat ramuan ini, menambahkan lagi keberkesanan Vivix untuk meremajakan sel2 manusia. Vivix tidak meremajakan sel anda. Yang sebenarnya, Vivix memperbaiki sel2 tubuh hingga...

15 kelebihan vitamin E yang anda tidak ketahui.

15 kelebihan vitamin E yang anda tidak ketahui.

Assalamualaikum n hi !!! Pagi2 ni rasa fresh sangat.. almaklumlah..Dah lama sangat bercuti sempena NC yang lalu..Kerja sendiri,kan..cuti pun sendiri2 je bila nak cuti.. 🙂 Tapi saya bukan boleh nak cuti lama2 ni..sehari tak dapat share pasal shaklee, rasa tak lengkap hidup.. rasa bersalah tak sebarkan kebaikan2 vitamin shaklee yang...

PROMOSI GLA COMPLEX SHAKLEE.

PROMOSI GLA COMPLEX SHAKLEE.

11 khasiat utama GLA Complex shaklee: 1.herba tradisi yang dipercayai bole merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, membersihkan kahak, meringankan kebas urat saraf dan meningkatkan stamina. 2. mengawal selia estrogen dan testosteron. 3. melambatkan menopaus. 4. memperbaiki prostatomegaly (masalah prostat dan kerap kencing) 5. mengurangkan inflamasi kulit 6. pelangsingan dan...

Show Buttons
Hide Buttons