Testimoni Life Shake Matcha.

Disebabkan Life Shake Matcha ini baru saja berada di pasaran Malaysia, kami masih lagi mengumpul testimoni dari rakan2 shaklee dan customer2 yang telah consume Life Shake Matcha ini.

Kalau tanya saya, personally saya rasa Life Shake Matcha ini sangat sedap. Maybe sebab saya memang suka minum teh pelbagai rasa termasuk lah teh matcha. So memang kene sangat dengan tekak saya.

Pertama kali saya minum Life Shake Matcha ni, malam tu anak saya bagi tumpah air teh separuh jug besar. Biasanya saya akan marah dan mulut ni mula lah tak berhenti membebel-bebel. Kalau air masak tu tak pe. Ni sebab air manis.

Tapi malam tu, saya boleh steady je bila anak lain bagi tahu yang si kecil bagi tumpah air. Saya kat bilik masa tu, terus saya turun dan tolong lap kan sama-sama. Tak rasa nak marah pun. Sungguh tau! Tetiba amazing dengan diri sendiri.

Terbukti lah Life Shake Matcha ni dapat bagi rasa tenang-tenang selalu. Antara khasiat matcha ni adalah memberikan rasa tenang. Memang reccomended lah kat ibu-ibu yang selalu stress dengan anak2 atau stress sebab lain.

Risau selalu stress ni. Sebab stress ni boleh jadi punca banyak penyakit sebenarnya.

9 Kesan Stress Pada Diri.

9 Tanda Mental Penat dan ‘Breakdown’.


Minum Life Shake Matcha ni rasa kenyang!

“Akak suka rasa dia. Rasa macam teh tarik. Minum Life Shake Matcha ni rasa kenyang. Cara bancuh dia cuma 2 scoop Matcha bersama air masak sahaja. Dah sedap rasa dia.”

Tengku Sofia.

Best sangat sebab angin keluar. Sendawa je…

“Syida dah cuba Life Shake Matcha, sedap. Bancuh dengan ESP sekali. Effect dia rasa kenyang sungguh. Masa 1st try tu perut dah macam masuk angin sikit. So Syida mix ESP dengan matcha. Best sangat sebab angin keluar. Sendawa je..”

Syahida Ali.

Kenyang tu tahan lama.

“Dah cuba. Hari-hari minum sebab sedap sangat! Rasa lebih lemak dan sedap. Selalu minum awal pagi jam 7.30 ( 1 scope ESP + 1 scope Matcha ) dalam 12.30 tengahari baru makan lunch. Kenyang tu tahan lama.”

Mursyidah.

Sesuai untuk orang yang kuruskan badan.

“Saya suka campurkan Life Shake Matcha bersama ESP supaya rasa dia lemak berkrim. Rasa kenyang tu boleh tahan lebih lama lagi sehingga ke waktu lunch hour. Sesuai untuk orang yang kuruskan badan.”

Amir Marzuki.

Badan tak lemau nak tidur siang walaupun buat Intermittent Fasting (IF).

“Saya masih BF baby lagi. Semalam buat Intermittent Fasting (IF) selama 16 jam, bermula jam 10 malam sampai 2 petang. Kemudian minum ESP + Matcha pukul 2.45 petang, so start dari 3 petang sampai pukul 9 malam, baru makan balik. Badan tak lemau nak tidur siang.”

Aishah Abdullah.

Life Shake Matcha: Manfaat, Kandungan Nutrisi, Cara Pengambilan, Harga dan Promosi Terhad.


Potongan harga sehingga 25% serta peluang pendapatan setiap bulan dan kerjaya dengan sertai keluarga Shaklee kami. KLIK SINI : JOIN NOW!

COD/Pickup : Chemor, Klebang, Meru, Tasek, Ipoh.

Delivery seluruh Malaysia

Untuk order dan pertanyaan, klik gambar di bawah ini untuk terus menghubungi kami melalui whatsapp. InsyaAllah, fast respond dari kami. (^_^).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons