7 khasiat utama ESP shaklee

1.
-awet muda-
asid amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, dan lain2. pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda.
2.
 -baik untuk hormon-
kacang soya satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavanes, fungsinye bersamaan dengan hormon wanita. ia membantu merendahkan paras kolestrol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung.
3.
-baik untuk prostat-
genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti mampu untuk mengekang pertumbuhan dan perebakan kanser. ia memusnahkan radikal bebas di dalam sel badan sebelum ia menukar sel DNA kepada sel kanser. ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopaus dan pembesaran prostat.
4.
 -kulit remaja-
merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.
5.
-pembekal tenaga-
membekalkan tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun. sebab tu ia baik untuk kekal bertenanga,mencegah migrain, imsomnia dan tekanan.
6.
-membaiki pigmentasi- 
membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur,membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua.
7.
-membaiki memori-
meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan ransangan.
jangan ragu2 dengan soya shaklee sebab soya yang digunakan adalah non-gmo soya iaitu non- genetically modified organism.
soya nya tak diubah genetiknya, dan diiktiraf seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat komprehensif.jangan ragu2 dengan soya shaklee sebab soya yang digunakan adalah non-gmo soya iaitu non- genetically modified organism.
soya nya tak diubah genetiknya, dan diiktiraf seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat komprehensif.
🙂
:)

tahukah anda?

1 hidangan esp ini bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid uric dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LOVE LIFE, LOVE SHAKLEE!
untuk order dan pertanyaan,
sila add saya di fb saya, baizura bahar 
atau email shaiful_baizura@yahoo.com
atau sms 016-5952771

You may also like...

Show Buttons
Hide Buttons