SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS

KUANTITI: 180 biji
HIDANGAN: 180 hari (6 bulan)
HARGA : RM98.00

 

Sumber Vitamin C Semulajadi yang Disalurkan Jam demi Jam.

Tubuh kita sering kehilangan vitamin C semasa melakukan aktiviti harian. Vita C dengan pelepasan berperingkat dapat membantu dalam menyalurkan vitamin C berterusan. Vita-C 500mg yang semulajadi ini membantu menyediakan vitamin C yang diperlukan tubuh. Ia juga membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.*

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

Manfaat Utama:
1.MEMBENTUK KOLAGEN.
2.MEMPERBAIKI SIMPTOM PENDARAHAN SEPERTI GUSI BERDARAH,LEBAM,KULIT KERING, RUAM DAN KASAR.
3.MENINGKATKAN SISTEM IMUN TUBUH.
4.MEMERANGI KANSER.
5.MENCANTIKKAN KULIT.
6.MEMPERBAIKI INSOMNIA.
7.MENGEKALKAN KOLESTROL SIHAT.

PERINGATAN!
* 1 BATANG ROKOK MAMPU MELUPUSKAN 50-100mg VITAMIN C
* KERESAHAN AKAN MEMPERCEPATKAN PENYUSUTAN VITAMIN C
* KONTRASEPTIF DAN PIL PENAHAN SAKIT AKAN MENYUSUTKAN VITAMIN C YANG BANYAK.
* TERLEBIH DOS VITAMIN C (LEBIH 12 BIJI SEHARI) AKAN MENYEBABKAN SEDIKIT CIRIT BIRIT.

TAHUKAH ANDA?

1.haiwan boleh menghasilkan vitamin C mereka sendiri tetapi manusia tidak. oleh itu, adalah perlu untuk kita ambil vitamin C setiap hari.
2.setiap hidangan buah-buahan membekalkan sekitar 45-60mg vitamin C. buah-buahan akan menghasilkan vitamin C yang lengkap dalam masa 10 hari selepas buah itu ranum.
oleh itu, buah yang tidak ranum mengandungi sedikit vitamin C dan kandungan vitamin C akan berkurangan apabila dipetik dan akan musnah apabila terdedah pada kepanasan.

Cadangan:
-untuk pemeliharaan kesihatan: 2 kali sehari, 2 biji setiap kali selepas makan.
-untuk melawan kanser, influenze, dan penyembuhan penyakit: 3 kali sehari, 2 tablet setiap kali selepas makan.


Show Buttons
Hide Buttons