Promosi Shaklee Tahun Baru 2020

hi n assalamualaikum! belum terlambat rasanya nak wish “Selamat Tahun Baru 2020”. Doa saya untuk anda semua yang sudi mengunjungi blog saya ini:

Teringat kata2 seseorang kat MHI hari tu, lupa lah guest nya siapa. 😄

Katanya, masuk tahun baru bermaksud bertambah lah usia kita.Bila usia bertambah bermaksud semakin lemah sistem imun kita.

selain berazam untuk kejar impian dan cita2, why not berazam untuk improve jugak tahap kesihatan kita.

  • Jaga pemakanan.
  • Jalani gaya hidup yang lebih aktif dan sihat.
  • Kurangkan stress.
  • Tambah vitamin dalam rutin makanan harian.

Usia makin bertambah tapi tahap kesihatan kita semakin berkurang. Saya always remind diri sendiri yang anak2 saya masih kecik. Walaupun diorang dah pandai berdikari, mereka masih perlukan mama papa yang sihat untuk sentiasa berada disisi diorang untuk support emosi diorang.

Ya support EMOSI. Bila badan sihat, percaya lah stress jugak akan berkurang dan kita boleh kekal positif selalu. InsyaAllah.

Ya ajal maut itu rahsia Allah. Tapi kita kene juga ikhtiar untuk jaga tubuh amanah Allah ini, bukan menzalimi diri sendiri dengan ‘merosakkannya’. Love yourself to love others.

Sebab itu lah bulan Januari ini, Shaklee lancarkan Promosi Tahun Baru – Vivix the ‘Tonik Ajaib’.

🤎 Beli 6 Botol Vivix
👉🏻Percuma 1 Botol (jimat rm380).
👉🏻Percuma membership.
👉🏻Cash Back Rm250.
👉🏻Percuma postage (jimat rm10).
👉🏻Percuma 3 💜 paper beg.
👉🏻👉🏻Harga: Rm2280 sahaja. (harga asal Rm2850).

🤎 Beli 2 botol Vivix
👉🏻Diskaun 5% (jimat Rm38)
👉🏻Percuma membership
👉🏻Cash Back Rm36.
👉🏻Percuma postage (jimat Rm10)
👉🏻Percuma 1 💜 paper beg.
👉🏻👉🏻Harga: Rm722 sahaja. (harga asal Rm902)

baca:


Promo kedua adalah..

Untuk setiap Healthy Set di atas, ada akan dapat:

  • Percuma Shaklee Green Shaker.
  • Percuma Non Woven Beg.
  • Percuma yuran keahlian.
  • Percuma kos penghantaran.

Kedua-dua promo diatas sah sehingga 31 Januari 2022 sahaja ya. Grab cepat sementara stok masih ada.


Potongan harga sehingga 25% serta peluang pendapatan setiap bulan dan kerjaya dengan sertai keluarga Shaklee kami. KLIK SINI : JOIN NOW!

COD/Pickup : Chemor, Klebang, Meru, Tasek, Ipoh.

Delivery seluruh Malaysia

Untuk order dan pertanyaan, klik gambar di bawah ini untuk terus menghubungi kami melalui whatsapp. InsyaAllah, fast respond dari kami. (^_^).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons