VIVIX SHAKLEE~10 KALI LEBIH BERKUASA!!

resveratrol2

Tahukah anda?
VIVIX SHAKLEE mengandungi 10 kali lebih kuasa dari RESVERATROL!

Apa itu resveratrol?

Resveratrol adalah ahli kumpulan sebatian tumbuhan yang dikenali sebagai polifenol. Mempunyai ciri-ciri antioksidan, melindungi tubuh daripada jenis kerosakan dikaitkan dengan peningkatan risiko bagi keadaan seperti kanser dan penyakit jantung .

Apa pulak manfaat Resveratrol selain anti penuaan?

1.Penyakit jantung.
-Resveratrol membantu mengurangkan keradangan, mencegah pengoksidaan LDL [kolestrol jahat] , dan platelet lebih sukar melekat bersama-sama dan membentuk pembekuan yang boleh membawa kepada serangan jantung .

2.Kanser.
-Resveratrol dapat menghalang penyebaran sel-sel kanser dan mematikan sel kanser (apoptosis).

3.Alzheimer penyakit.
-Resveratrol boleh melindungi sel-sel saraf daripada kerosakan dan pembentukan plak yang boleh membawa kepada Alzheimer.

4.Diabetes .
-Resveratrol membantu mencegah insulin rintangan, suatu keadaan di mana badan menjadi kurang sensitif kepada kesan-kesan yang mengurangkan gula hormon darah, insulin. Rintangan insulin adalah penyebab kepada kencing manis.

SANGAT SESUAI UNTUK ANDA YANG NAK KESAN SEGERA!

BELI 6 FREE 1.
jimat sampai rm790 dengan FREE MEMBERSHIP seumur hidup.
nak beli 1 pun boleh…
HANYA DI BULAN JULAI 2014 SAHAJA!

untuk pembelian vivix dengan harga promosi,
hubungi:
016.595.2771~ zura pencinta vivix.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons